Måndag
Het korvgryta smaksatt med dijon, tomat & persilja. Serveras med jasminris, rivenost & jalapeños.
Couscoussallad med ägg & räkor.
Tisdag
Köttfärslimpa med champinjonsås, rostade rotsaker, rårörda lingon & inlagd gurka.
Caesarsallad.
Onsdag Nationaldagslunch
Matjessill med hackat ägg, bryntsmör, gräddfil & blandad lök i glas + Marinerad Flankstek, chickendrumstick, potatissallad, örtaioli, tomatsallad & melon på tallrik 110kr
Alt
Lasagne med tomatsallad, örtaioli & färskriven italienskhårdost på tallrik 95kr
Båda rätterna serveras med Magasinbakat bröd, surdegsknäcke & smör med flingsalt.
Torsdag
Kycklingklubba med grönpepparsås, rostad färskpotatis & vinbärsgelé.
Kebabsallad.
Fredag
Helstekt kotlettrad med portvinssky, vitlökssmör & rostad potatis toppad med bacon/purjolök.
Pastasallad med varmröktlax.